جدیدترین اخبار :
  • مکران کجاست؟
  • سواحل مَکُران نیازمند زیرساخت‌های اینترنتی برای توسعه اقتصاد دریا محور است
  • منطقه آزاد سیستان، دومین منطقه آزاد جدید راه‌اندازی شده در کشور
  • بندر چابهار فرصتی استراتژیک برای اقتصاد افغانستان
  • اولین جلسه شورای راهبردی دیپلماسی اقتصادی مناطق آزاد کشور برگزار شد

فعال شدن مجدد ۱۱ طرح عمرانی در منطقه آزاد چابهار پس از ۶ ماه تعطیلی

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 1/12/19 | تعداد بازید :981
معاون عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد چابهار گفت: ۱۱ طرح عمرانی پس از تعطیلی و رکود در این منطقه آزاد فعال و عملیات اجرایی آنها آغاز شده که این امر نوید دهنده آینده‌ای درخشان است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار عبدالحکیم آصفی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از مهرماه امسال تلاش‌های زیادی برای تامین منابع مالی و تزریق نقدینگی به پیمانکاران انجام شد که تا کنون بخشی از مطالبات پیمانکاران در قالب تهاتر زمین به مبلغ ۱۷۹ میلیارد تومان، پرداخت شده است.

وی افزود: آنچه مسلم است این اقدامات که مدیریت سازمان منطقه آزاد چابهار زمان بسیار زیادی را صرف آن کرده باعث فعال شدن ۱۱ طرح شده که این طرح‌ها باعث توسعه و محرک رشد فزاینده این سرزمین خواهند بود.

معاون عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد چابهار گفت: طرح‌هایی همچون ساخت انبارها و احداث مجموعه گردشگری لیپار، پروژه‌های عام المنفعه مانند بزرگراه چابهار- کنارک به مبلغ ۲۹۰ میلیارد تومان، کمربندی شهید کلانتری به مبلغ ۵۲ میلیارد تومان، آبرسانی به روستای تیس به مبلغ ۸۸ میلیارد تومان، مراکز جامع سلامت به مبلغ ۱۷ میلیارد تومان و شبکه توزیع برق به مبلغ ۸۷ میلیارد تومان در جهت تقویت زیرساخت‌های شهری و خدمات رسانی در حال اجرا هستند.

وی تصریح کرد: جمع کل پیمان‌ها ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و مبلغ کل قراردادهای فعال یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان و تعداد پروژه‌های فعال ۱۱ مورد است.

آصفی دلیل توقف پروژه‌ها و تعطیلی کارگاهها را موانع قانونی پیش آمده در ساختار مدیریتی منطقه آزاد از دیماه سال ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۱ عنوان کرد و افزود: احیای مجدد کارگاه‌ها با تزریق نقدینگی به پیمانکاران و تعیین منابع مالی جدید برای پرداخت مطالبات پیمانکاران از جمله تهاتر انجام شده که این امر برای اولین بار در سازمان منطقه آزادچابهار انجام و بسیاری از مشکلات حل شد.

وی اولویت بندی فعالیت‌های مهم پروژه‌ها برای رسیدن به خروجی‌های ملموس، برگزاری جلسات هماهنگی و توافقات با همکاران برای اجرای ادامه‌ پروژه با اولویت بندی فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش رو برای فعال شدن تمامی پروژه‌ها و استمرار فعالیت کارگاه‌های فعال، پرداخت مطالبات پیمانکاران و تعیین منابع مالی دیگر مانند تسهیلات منافع پروژه‌های راه اندازی شده، تسریع در ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت، گردشگری، ورزشی، روستایی برای خدمات رسانی به مردم، شهروندان و سرمایه گذاران از دیگر اقداماتی بود که همه این موارد باعث شد تا ۱۱ طرح متوقف مانده مجددا فعال شوند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل